Remeha

Kompaniju Remeha B.V. osnovao je u Holandiji 1935. godine Van Reekum pod punim nazivom Van Reekum's Metaal Handel. Kompanija Remeha je 1981. godina proizvela prvi gasni kotao kondenzacionog koncepta što joj je obezbedilo ogromno iskustvo, znanje i poziciju lidera od preko 30 godina u tehnologiji kondenzacionih kotlova.


Danas je Remeha B.V. 100% vlasnik grupacije BDR Thermea koju čine De Dietrich Termique (osnovana 1684 u Francuskoj) i Baxi group (osnovana 1866 u Engleskoj). BDR Thermea je vodeći svetski proizvođač i distributer inovativnih sistema, posluje u preko 70 zemalja sveta, uključuje preko 20 različitih brendova iz oblasti grejne tehnike i broji preko 6000 zaposlenih.


Misija Remehe je izgradnja kompanije za grejnu tehniku svetskih razmera sa pozicijom lidera na ciljnim tržištima, pružajući podršku korisnicima širokom lepezom inovativnih proizvoda i usluga. Sa jakim fokusom na Istraživanje i Razvoj (7% od ukupnog godišnjeg prihoda se ulaže u istraživanja), Remeha želi da omogući inovativne proizvode svojim klijentima, konstantno unapređujući performanse, uz brigu o zaštiti životne sredine i povećanje energetske efikasnosti. Proizvodni procesi i tehnologija izrade su usklađeni sa ISO 9001 još od 1988. godine kao i svim evropskim direktivama iz oblasti gradnje.

Srodne teme

Image 1 Bergen Pročitajte više informacija o kompaniji Bergen.
Image 2 Kontakt "Bergen" d.o.o.
Temerinska 57
21000 Novi Sad

Telefon: +381 21 6861 004
Email: info@bergen.rs